Dossiermoddergat.nl

gerardtonenblogt

Boekwinkel

Op Dossiermoddergat nu ook een boekwinkel. In deze winkel alle beschikbare boeken van De Blogger. Het leuke van het bestellen bij deze boekwinkel is dat ik in het boek mijn handtekening zet.
Stuur een mailtje naar gerardtonen@gmail.com met je naam en adres. Maak vervolgens het bedrag dat bij het boek staat over op NL60 RABO 0137 3815 30 en ik stuur je het boek toe met handtekening.

Gejaagd

Arjan Andersen leidt een gelukkig leven in een rustig dorp. De situatie verandert als in zijn omgeving opeens veel mensen overlijden. De een pleegt zelfmoord, de ander krijgt een ongeluk, er wordt zelfs iemand vermoord. Het vreemde is dat ze één ding gemeen hebben: lang geleden werkten ze samen op dezelfde afdeling. Mark, zijn zoon, wijt het aan toeval. Neemt niet weg dat de dood steeds dichterbij komt. Met elke dode neemt de ongerustheid toe. Gejaagd is een pageturner, een bloedspannende thriller.

€20,95

384 pagina’s
Uitgeverij Literoza
ISBN: 9789048490554

Je kunt het boek ook bestellen via Bol.com. Even klikken op de volgende link en je komt bij Bol.com op de goede pagina: https://www.bol.com/nl/p/gejaagd/9200000042965941/

Een station te ver

Sofie zit in de trein naar Arnhem. Op het station staat haar vader te wachten. Ze komt helemaal uit Leeuwarden, waar ze met haar moeder woont. Als de trein aankomt, besluit ze opeens niet uit te stappen. Pas een station verder, in Nijmegen, stapt ze uit. Waarom?
Dan maakt Sofie de meest spannende dingen mee. Ze loopt door donkere parken, ze slaapt onder een brug, iedereen is naar haar op zoek en de politie zit achter haar aan. Waarom?
Sofie wil alleen dat haar vader en moeder weer samen gaan wonen. Maar of dat ooit gebeurt…
Een station te ver is een spannend boek over een meisje dat het niet meer pikt.

€12,50

Uitgeverij Prinsen
9+
Illustraties Georgien Overwater
ISBN 978-90-79454-01-3

Bloedbroeders

Maarten traint veel. Want als hij sterk is, durven ze hem vast niet meer te pesten. Maar het is niet gemakkelijk om de Krijgsheer van de Straat te ontlopen en zonder blauw oog thuis te komen.
Dan komt er een nieuwe jongen in de klas. Hij is kaal en weet veel over het Verdreven Volk van de Indiaanse Maya’s. Die hadden toverkracht. Daarom noemt de jongen zich ook Poentie: dat is een indiaanse naam.
In de kelder heeft hij een ruimte ingericht, gewijd aan de Indianen. Maarten en Poentie worden bloedbroeders. Ze smeden plannen om samen op een vlot naar Zuid-Amerika te varen, naar het land van de Maya’s, hun volk. Samen weten ze bovendien de Krijgsheer van de Straat te verslaan.
Maar met Poentie is nog wat anders aan de hand. Hij moet vaak naar het ziekenhuis en zijn ouders zijn erg bezorgd. Kun je ook na de dood bloedbroeders blijven?
Een avontuurlijk maar ook aangrijpend verhaal.

€14,90

Uitgeverij Leopold
11+
ISBN 90.258.4294.1

Alle rechten voorbehouden © Gerard Tonen 2015